Konsulttjänster
Detaljerad information om min erfarenhet finner du i mitt CV som du kan ladda ner som ett pdf-dokument eller på min LinkedIn-sida.
Du når mig på 070-2940002 och cathy@pygmalion.se.
Projektledning
IPMA-certifierad projektledare som behärskat samtliga faser som kravarbete, utveckling och test där workshop- och förändringsledning är en naturlig del av arbetet. Är även CSPO (Certified Scrum Product Owner).
Min ambition är att i så stor utsträckning som möjligt att få fram de verkliga behoven för kundens verksamhet för att lösningen ska ge den nytta som verksamheten behöver.
I ledarskapet fokuserar jag på att inspirera projektmedlemmarna att känna entusiasm och motivation för att göra det som krävs för att nå önskat resultat. 
Jag föredrar att arbeta i organisationer där man har en förståelse för hur styrgrupper kan stödja projekten att nå resultat och där jag som projektledare arbetar aktivt för att tillhandahålla aktuellt status och be om stöd om det krävs.
Mina egenskaper är glad, drivande, prestigelös och resultatorienterad med helhetsperspektiv. Jag är beredd att prova på nya idéer och synsätt, men har inga problem att backa när det behövs. 
Projektmetoder
PPS, PROPS (numera XLPM) och PROJEKTiL och anpassningar av dem.

Utvecklingsprocesser
Scrum, Kanban och RUP.

Förvaltningsmodeller
PM3 och ITIL.

Verktyg
Microsoft: M365, MS Project.
Adobe: Acrobat, InDesign, Photoshop, Illustrator.
Atlassian: Jira, Confluence.
Övriga: Antura, webbaserade planeringssystem, MindManager, EPiServer, Fortnox m.fl.
Digitalisera administrationen i mindre företag
Många mindre företag har fortfarande mycket administration i form av fysiska papper och vet inte vilken ände man ska börja för att digitalisera delar av det. Jag lyssnar på dina behov och försöker finna ändamålsenliga lösningar som redan finns på marknaden. Det innebär att du förvaltar hanteringen och den tekniska lösningen förvaltas av respektive leverantör.
Vi inleder med ett förutsättningslöst webbmöte via Zoom och därefter undersöker om vi kan stödja er till ett rimligt pris.
Branscher
Har arbetat inom privat näringsliv och offentlig sektor samt ideell verksamhet.
Inom offentlig sektor på Lantmäteriet, Kriminalvården, Stockholms universitet, Stockholms läns landsting och Örebro kommun.
I privat näringsliv inom telekom, fordonsindustri och bank.
För ideella föreningar hos Svenskt Projektforum och Svenska Brukshundklubben.
Back to Top